Kotiseutuyhdistyksen vuosikokouksen päätöksiä 16.3.2022 (klikkaa otsikkoa ja koko uutinen aukeaa).

25.3.2022

Yhdistyksen säännöt olivat vuodelta 1987. Hallitus esitti, että siirrytään käyttämään Kotiseutuliiton mallisääntöjä. Vuosikokous hyväksyi ehdotuksen.

Uusien sääntöjen pohjalta hallitus ehdotti, että yhdistyksen jäsenrakenne muutetaan mallisääntöjen mukaiseksi. Uudet jäsenryhmät ovat vuosijäsenet, kannatusjäsenet ja kunniajäsenet. Ehdotus hyväksyttiin.

Hallitus ehdotti vuosijäsenmaksuksi 20€ ja kannatusjäsenmaksuksi 50€ vuodessa. Ehdotus hyväksyttiin.

Vanhoissa säännöissä oli ainaisjäsenryhmä. Hallitus ehdotti, että kaikki ainaisjäsenmaksun maksaneet siirretään kunniajäseniksi. Ehdotus hyväksyttiin.

Tilinpäätös vahvistettiin ja hallitukselle annettiin vastuuvapaus.

Käytiin läpi toimintakertomus 2021 ja toimintasuunnitelma 2022. Molemmat hyväksyttiin.

Uusien mallisääntöjen määritelmän mukaisesti sovittiin  hallituksen jäsenmääräksi puheenjohtaja ja kuusi jäsentä.

Valittiin hallituksen uudet jäsenet ja arvottiin ensi vuonna erovuorossa olevat jäsenet. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Mikko Majanen.