Liity jäseneksi Luhangan Kotiseutuyhdistykseen.

Luhangan Kotiseutuyhdistyksen jäseneksi liittyminen - jäsenmaksut

Alla olevalla lomakkeella voit liittyä Luhangan Kotiseutuyhdistyksen jäseneksi. Ole hyvä ja täytä kaikki pakolliset tiedot. Lähetä tiedot jäsenrekisterin hoitajalle painamalla LÄHETÄ JÄSENHAKEMUS nappulaa.

(* pakollinen tieto

Ainaisjäsenmaksu on 50€ ja vuosijäsenmaksu on 5€. Kun yhdistyksen hallitus on hyväksynyt liittymisesi, lähetämme laskun jäsenmaksusta sähköpostiosoitteesesi. Kiitos tuestasi.

Supporting Luhangan Kotiseutuyhdistys in management of the Museum

With below form you can join the membership of Luhangan Kotiseutuyhdistys ry and thus support the management of Peltolan Mäkitupalaismuseo. After filling your detais tick the LÄHETÄ JÄSENHAKEMUS button in the bottom and your information will be delivered to the manager of membership register.

(* mandatory information)

The yearly membership fee is 5€ and a lifetime membership fee is 50€. After approval of your membership, we will deliver the membership fee bill to your email adress.

Yhdistyksen tietosuoja selvitys

EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018 ja vaikuttaa samalla Suomenkin lainsäädäntöön. Uuden asetuksen myötä henkilötietosi ovat entistä paremmassa turvassa.
Muutoksen myötä me – niin kuin kaikki muutkin yhdistykset, joilla on jäsenrekisteri – uudistamme ehtomme. Luhangan Kotiseutuyhdistys ry kunnioittaa henkilötietojasi ja suojelee tietojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Lue lisää päivitetystä tietosuojaselosteestamme.

Tämän sivuston sekä jäsensivujen ylläpidosta vastaa yhdistyksen tiedottaja Timo Aho, puh 0407186747, email: makitupalaismuseo@gmail.com