Liity Luhangan Kotiseutuyhdistykseen jäseneksi tai kannatusjäseneksi.

Luhangan Kotiseutuyhdistys ry'n jäseneksi tai kannatusjäseneksi liittyminen - jäsenmaksut

Alla olevalla verkkolomakkeella voit liittyä Luhangan Kotiseutuyhdistys ry'n jäseneksi tai kannatusjäseneksi  ja siten tukea Luhangan Kotiseutuyhdistyksen toimintaa ja samalla mahdollistaa PELTOLAN MÄKITUPALAISMUSEON säilymisen tuleville sukupolville.

Ole hyvä ja täytä kaikki pakolliset tiedot (* pakollinen tieto) ja lähetä sitten tiedot jäsenrekisterin hoitajille painamalla LÄHETÄ JÄSENHAKEMUS nappulaa.

Yhdistyksen jäsenen vuosijäsenmaksu on 20€ ja kannatusjäsenten vuosimaksu on 50€.

Voit myös liittyä jäseneksi lähettämällä sähköpostin asiasta osoitteeseen makitupalaismuseo@gmail.com. Hoidamme tarvittavien yhteystietojen keruun yhteenottonne jälkeen.

Kun yhdistyksen hallitus on hyväksynyt liittymisesi, lähetämme sinulle laskun jäsenmaksusta yhdistyksen jäsenrekisterin kautta. Luhangan Kotiseutuyhdistys käyttää Yhdistysavain-jäsenrekisteriä. Jäsenmaksulomake lähetetään jäsenille joko sähköpostitse tai kirjeellä.

Kiitos tuestasi.

Luhangan Kotiseutuyhdistys ry – hallitus.

Jäsenten tiedotus hoitetaan kotisivujen "Jäsensivujen" kautta. Käyttäjätunnuksesi on jäsenrekisteriin antamasi sähköpostiosoite.  Salasana sinulle toimitetaan jäseneksi hyväksymisesi jälkeen. Voit halutessasi vaihtaa salasanan, kun menet ensimmäisen kerran jäsensivuille ja tarkistat jäsentietosi.

Lahjoitukset

Voit lahjoittaa haluamasi tukisumman Luhangan Kotiseutuyhdistys ry’n toiminnan tukemiseen. Tekemällä lahjoituksen olet mukana varmistamassa, että Peltolan Mäkitupalaismuseon perinteet ja kehittäminen jatkuvat myös tulevaisuudessa.

Halutessasi julkaisemme nimesi kotisivujen ”Toimintaamme tukevat” osiossa. Mikäli haluat julkaista tiedot lahjoituksestasi, anna siitä yksityiskohtaisemmat ohjeet alla olevalla palautekaavakkeella.

Voit käyttää oheista tilisiirtolomaketta maksun suorittamiseksi. Voit myös halutessasi ladata ja printata sen alla olevasta linkistä.

Kiitos yhdistyksen ja museon toiminnan tukemisesta! Luhangan Kotiseutuyhdistys ry – Hallitus

• Lahjoitukset 2022.pdf 135 KB
    Tästä voit halutessasi ladata ja printata tilisiirtolomakkeen ja sen ohjeet.

Yhdistyksen tietosuojaseloste (päivitetty 22.3.2022)

EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 (GDPR) astui voimaan 25.5.2018 ja vaikuttaa samalla Suomenkin lainsäädäntöön. Uuden asetuksen myötä henkilötietosi ovat entistä paremmassa turvassa.
Muutoksen myötä me – niin kuin kaikki muutkin yhdistykset, joilla on jäsenrekisteri – uudistamme ehtomme. Luhangan Kotiseutuyhdistys ry kunnioittaa henkilötietojasi ja suojelee tietojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Lue lisää päivitetystä tietosuojaselosteestamme.

Yhdistyksen jäsenrekisterin ylläpidosta vastaavat yhdistyksen atk tukihenkilö Timo Aho ja varapuheenjohtaja Heikki Peltonen  Jäsenyyttä, lahjoituksia ja jäsenrekisteriä koskevat kysymykset  pyydämme esittämään alla olevalla kaavakkeella. Vastaamme mahdollisimman nopeasti. Kiitos.

Kysymyksesi tai palautteesi koskee *
*

Kiitos kysymyksestäsi tai palautteestasi - vastaamme sinulle mahdollisimman pian.